Geachte heer, mevrouw,

Hierbij willen wij u als team  graag op de hoogte brengen van een aantal ontwikkelingen binnen GC Osdorp.

Vaste huisartsen per april 2020

Dhr P. Prinsen Geerligs maandag, dinsdagmiddag, woensdag en donderdag
Dhr I. Lie a Ling    maandag, woensdag en donderdag
Mw T. Charras dinsdag, woensdag en vrijdag

Verder hebben we vaste waarnemers die aanwezig zijn in de praktijk. U kunt bij hen terecht voor uw zorg.

Start basisarts half april

Vanaf half april start er een basisarts in de praktijk. Zij heeft de geneeskundeopleiding afgerond en heeft haar eigen spreekuur onder supervisie van de vaste huisartsen. Ze blijft een jaar werkzaam in GC Osdorp.


Avondspreekuur
Op maandag en dinsdag bieden wij afspraken aan buiten kantooruren. Deze afspraken zijn als service bedoeld voor patiënten die tijdens kantooruren werken en om deze reden niet naar de praktijk kunnen komen.


Online afspraak maken en E-consult
Via onze website kunt u online een afspraak maken bij uw eigen huisarts voor niet-spoedeisende klachten. Ook is het mogelijk om via onze website een e-consult aan te vragen met uw huisarts. Voor u gebruik kan maken van deze diensten moet u zich registreren. Onze website is:
http://www.gzc-osdorp.nl/

Contactgegevens
Wilt u er voor zorgen dat uw juiste gegevens bij ons bekend zijn? U kunt het doorgeven aan de assistente of mailen naar: info-osdorp@sag-amsterdam.nl

Afscheidsbericht voor de patiënten van dokter Munshi 
Aan alle mensen voor wie ik de afgelopen jaren huisarts ben geweest
Via deze weg laat ik u weten dat ik per 1 april 2020  GC Osdorp ga verlaten. De reden hiervoor is dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging en een andere werksetting.  Het doet mij zeer en is geen gemakkelijke beslissing geweest om na 11 jaar het centrum te verlaten. Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen jaren als huisarts in Osdorp. Ik heb hier met veel patiënten een goede band opgebouwd. Ik vind het jammer dat ik dat vertrouwde achter me ga laten maar zal er in de toekomst met een goed gevoel aan terugdenken. Ik dank u voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld de afgelopen jaren.  
GC Osdorp is druk bezig met het zoeken van een geschikte opvolger en in de komende maanden zal duidelijk worden wie dat zal zijn. Tot die tijd zal er een vervangend huisarts in de praktijk werken. Mocht u vragen hebben over de vervanging of opvolging dan kunt u contact opnemen met de assistente of centrummanager. 

Ik wens u alle goeds voor de toekomst.

Met vriendelijke groeten,

Raôul Munshi, huisarts